Skip to main content

Παρέλαση, μέρος Τρίτο (Σε Άψογο Σχηματισμό).

Είδαμε στο πρώτο μέρος τα μηχανοκίνητα τμήματα του Ελληνικού Στρατου, ακολουθούμενα στο δεύτερο μέρος από πεζοπόρα τμήματα.
Το τρίτο μέρος δεν προβλήθη από την τηλεοπτική μετάδοση αλλά ο πατριωτισμός των ελλήνων Bloggers θα γεμίσει ακόμη μια φορά τα κενά, προσφέροντας πληρότητα στην ενημέρωση - φυσικά πάντοτε μέσα σε αντικειμενικά πλαίσια.


Μετά το πέρας λοιπόν της παρελάσεως των πεζοπόρων τμημάτων, και της αποχώρησης της μπάντας του ΓΕΕΘΑ, την θέση της πήρε η μπάντα των δημοσιογράφων, με συμβατικά αλλά και πολωτικά μικρόφωνα, και κάμερες τελευταίας τεχνολογίας που συμβάλλουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στην ανύψωση του ηθικού της τηλεπατρίδας.


Ακολουθούν μικτά τμήματα σωματοφυλάκων, φουσκωτών, ασφαλιτών, μπράβων και τζακμπαουεριτών, συνοδεύοντα τέσσερις ουλαμούς σύγχρονων Mercedes του ενός και 3/4 τόνου, γερμανικής τεχνολογίας.
Η αποτρεπτική δύναμη των αλεξίσφαιρων Mercedes συμβάλλει στην αποτελεσματικότητα και μετακίνηση των βουλευτών στα πεδία των μαχών, από την Λεωφόρο Αμαλίας μέχρι την Δεξαμενή, ακόμα και μέχρι την Φιλοθέη και την Εκάλη και δίνει ένα σαφές μήνυμα προς τον εχθρό, απ' όπου κι αν προέρχεται, ακόμα κι αν αυτοί είναι σε άψογους σχηματισμούς.

Δάκρυα χαράς και υπερηφάνιας κυλούν από τα μάτια μας καθώς περνούν από μπροστά μας, σε άψογους σχηματισμούς, μικτά τμήματα λιμουζινών BMW και AUDI συνοδευόμενα από μηχανοκίνητη μονάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, κατευθυνόμενα προς το ιστορικό Κολωνάκι.


Ακολουθούν, σε άψογους σχηματισμούς, τα βαν των τηλεοπτικών διαβιβάσεων, τα οποία είναι άρτια εξοπλισμένα με μικροκυματικές εγκαταστάσεις, διασφαλίζοντας την υποστήριξη των πεζοπόρων τμημάτων δημοσιογράφων και λειτουργώντας ως σύνδεσμοι επικοινωνιών με τα στρατηγεία μάχης στις βάσεις των καναλιών της πατρίδας.


Διακρίνονται, τμήματα καθαρισμού του δήμου, τα οποία, φυσικά σε άψογους σχηματισμούς, είναι σε βαθμό ετοιμότητας 5 λεπτών, ώστε να επέμβουν ακαριαία στα πεδία των μαχών, και να εξαφανίσουν οποιοδήποτε ίχνος προηγηθεισών επιχειρήσεων. Είναι οι μαχητές, που διασφαλίζουν την εξάλειψη τυχόν στοιχείων, που ο εχθρός θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί, σε μηδέν χρόνο.


Τέλος, διμοιρίες σερβιτόρων, σε άψογους σχηματισμούς, επιδεικνύουν την άμεση επιχειρησιακή τους ετοιμότητα στον αγώνα για την ελευθερία, εξοπλισμένοι με τέσσερις καπουτσίνο λούγκο στα χέρια, ιταλικής κατασκευής, έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ηγεσία και στην πατρίδα.


ΥΓ.
Το πατριωτικό ερώτημα που μας απασχολεί είναι το εξής:
Γιατί η πορεία όλων των αεροσκαφών και ελικοπτέρων πέρναγε ακριβώς επάνω από το σπίτι μας;;;;;; Εμείς πότε θα κοιμηθούμε;;;;;;;

Comments

Αστα... και πάνω απ'το δικό μας πέρναγε.
Αφού νόμιζα πως θα μας κουτσουλίσουν κιόλας!
εμάς μας κουτσούλησαν...
αέρααααα...

waiting κι οξυγόνο
εμάς μας κουτσούλησαν...
αέρααααα...

waiting κι οξυγόνο
Anonymous said…
2 γράμματα πριν την άρση said...

Το πατριωτικό ερώτημα που μας απασχολεί είναι το εξής: Γιατί η πορεία όλων των αεροσκαφών και ελικοπτέρων πέρναγε ακριβώς επάνω από το σπίτι μας; Εμείς πότε θα κοιμηθούμε;

Sounds like a job for Buck Godot 'Zap Gun For Hire'! ZOWNT! ZOWNT! PWOK! Problem solved!

Popular posts from this blog

Η Ασύμμετρη Ελαφρότητα του Είναι.

Ο Βύρων ο ΙΙΙ ο Πυρπολιορκητής μίλησε σήμερα για τον "Στρατηγό Άνεμο" και προς στιγμήν νόμιζα ότι ξανάρχισε η Λάμψη. Προσωπικά μέσω του Βύρωνα μόνο θα μπορούσα να ξεπεράσω τον Στάθη Θεοχάρη.

Πες μου τώρα κάτι εσύ που ξέρεις τα πολλά κι ο νους σου κατεβάζει.
Ο οδηγός του πρωθυπουργού Θ. Ρουσσόπουλος τί δουλειά έχει σε προεκλογική περίοδο να κάνει εξαγγελίες μέτρων (όταν λέμε μέτρα εννοούμε ευρώπουλα ελεημοσύνης και 4 dvd δώρο) και δεν είναι στην θέση του ο υπηρεσιακός υπουργός;
Όταν λέω οδηγός, δεν εννοώ ότι οδηγεί το αμάξι του... όχι.
Οδηγεί τον ίδιο και οδηγεί και την χώρα.
Τον ντύνει με αμπέχωνα μες το κατακαλόκαιρο και τον πηγαίνει βόλτα στο Πεντάγωνο , τον συμβουλεύει πόσο να πονέσει η ψυχή του, ποιά μάσκα ταιριάζει με το φόντο του πλάνου, ενώ ο Βύρων ο ΙΙΙ ο Αγγαρευόμενος αποκαλύπτει ασύμμετρες απειλές εναντίον της Πατρίδος.
Ο Θόδωρος, ο οποίος συνεχίζει την παράδοση των Θόδωρων (βλέπε τον Θόδωρο του Καραμανλή του μεγάλου, τον Τσουκάτο του Σημίτη, κλπ) τελικά θα κατέβει στο …

5. Κινητή Άμμος.

1. Ντεσπεράντος με στραβό καλαμάκι.
2. Ένα Βελούδινο Πρωϊνό. 3. Όλα Τα Όμορφα, Άλογα.
4. I'm in parties
Ο Μπερτόδουλος, τα έφτιαξε με τη χοντρή!.
Αυτό κι αν είναι είδηση. Θα μου μείνει αιώνια απορία πώς συννενοήθηκαν για κάτι τέτοιο. Τι έγινε εκείνο το βράδυ στης χοντρής Στέλλας. Ή Αλεξάνδρα την έλεγαν; Η Μάρα με εμένα ήταν η φυσική κατάληξη των πραγμάτων αλλά το παρελθόν μας ήταν κλειδωμένο. Τίποτα δεν έμπαινε εκεί. Μπετόν αρμέ. Όλοι ανακουφίστηκαν με το happy end του έργου μας, την συλληπηθήκαν για τον χαμό του Φίφη - ποιός χέστηκε, και ο προβολέας γύρισε τελικά στον Μπερτόδουλο και την μόνη φορά που τον βλέπαμε με γυναίκα. Την προηγούμενη φορά, τον είχε συνοδεύσει ο πατέρας του. Συνοδός. Μία στο στρατόπεδο και μερικές στο σπίτι.Έτσι τον έκανε άντρα. Χωρίς κόπο. Άνεσις. Η χοντρή έμεινε έγκυος από έναν Κώστα που μου είχε φτιάξει κάποτε τη μηχανή στο Νέο Κόσμο, και θεώρησε έξυπνο να το φορτώσει στον Μπερτόδουλο, που του άλλαξε η ζωή σε δεκαπέντε δεύτερα και αποφάσισε ακαριαία να πεί ν…

3. Όλα Τα Όμορφα, Άλογα.

1. Ντεσπεράντος με στραβό καλαμάκι.
2. Ένα Βελούδινο Πρωϊνό.

Ήταν 6.30 και το ράδιο έλεγε ειδήσεις. Το έκλεισα φοβούμενος μη μας ακούσω κι εμάς εκεί. Το παλιό πικάπ είχε ένα δίσκο πάνω, ξεχασμένο ποιός ξέρει από πότε. Όλη μου την περιέργεια την έριξα εκεί για να μη σκοντάψει πάνω της. Σήκωσα το παλιό καπάκι που κόλαγε, πάτησα το παλιό φιλντισένιο κουμπί και έβαλα τη βελόνα πάνω. Το μπλέ κέντρο με τα μαύρα γράμματα άρχισε να γυρνάει. Ξέχασα πως διαβάζουν δίσκο που γυρνάει αλλά το Anita O'Day ήταν εμφανές μέχρι οι στροφές να γίνουν 78. Οι τρομπέτες έπαιξαν τη σύντομη εισαγωγή και άρχισε η παλιά κυρία - αν και λεπτή - να τραγουδάει.
...His wife then draped herself in black / That showed her figure fine / Then she cussed him out / The two-faced guy / No insurance could she find! / And her tears flowed like wine / Yes her tears flowed like wine.....
Η Μάρα γύρισε ήρεμα κοίταζε το πικαπ και τα μάτια της γέμισαν εικόνες.
-Αυτό άκουγε η μαμά μου στα τελευταία της. Αυτός ήταν πάντα πάνω. Φών…