Τρίτη, Μαρτίου 25, 2008

Παρέλαση, μέρος Τρίτο (Σε Άψογο Σχηματισμό).

Είδαμε στο πρώτο μέρος τα μηχανοκίνητα τμήματα του Ελληνικού Στρατου, ακολουθούμενα στο δεύτερο μέρος από πεζοπόρα τμήματα.
Το τρίτο μέρος δεν προβλήθη από την τηλεοπτική μετάδοση αλλά ο πατριωτισμός των ελλήνων Bloggers θα γεμίσει ακόμη μια φορά τα κενά, προσφέροντας πληρότητα στην ενημέρωση - φυσικά πάντοτε μέσα σε αντικειμενικά πλαίσια.


Μετά το πέρας λοιπόν της παρελάσεως των πεζοπόρων τμημάτων, και της αποχώρησης της μπάντας του ΓΕΕΘΑ, την θέση της πήρε η μπάντα των δημοσιογράφων, με συμβατικά αλλά και πολωτικά μικρόφωνα, και κάμερες τελευταίας τεχνολογίας που συμβάλλουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στην ανύψωση του ηθικού της τηλεπατρίδας.


Ακολουθούν μικτά τμήματα σωματοφυλάκων, φουσκωτών, ασφαλιτών, μπράβων και τζακμπαουεριτών, συνοδεύοντα τέσσερις ουλαμούς σύγχρονων Mercedes του ενός και 3/4 τόνου, γερμανικής τεχνολογίας.
Η αποτρεπτική δύναμη των αλεξίσφαιρων Mercedes συμβάλλει στην αποτελεσματικότητα και μετακίνηση των βουλευτών στα πεδία των μαχών, από την Λεωφόρο Αμαλίας μέχρι την Δεξαμενή, ακόμα και μέχρι την Φιλοθέη και την Εκάλη και δίνει ένα σαφές μήνυμα προς τον εχθρό, απ' όπου κι αν προέρχεται, ακόμα κι αν αυτοί είναι σε άψογους σχηματισμούς.

Δάκρυα χαράς και υπερηφάνιας κυλούν από τα μάτια μας καθώς περνούν από μπροστά μας, σε άψογους σχηματισμούς, μικτά τμήματα λιμουζινών BMW και AUDI συνοδευόμενα από μηχανοκίνητη μονάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, κατευθυνόμενα προς το ιστορικό Κολωνάκι.


Ακολουθούν, σε άψογους σχηματισμούς, τα βαν των τηλεοπτικών διαβιβάσεων, τα οποία είναι άρτια εξοπλισμένα με μικροκυματικές εγκαταστάσεις, διασφαλίζοντας την υποστήριξη των πεζοπόρων τμημάτων δημοσιογράφων και λειτουργώντας ως σύνδεσμοι επικοινωνιών με τα στρατηγεία μάχης στις βάσεις των καναλιών της πατρίδας.


Διακρίνονται, τμήματα καθαρισμού του δήμου, τα οποία, φυσικά σε άψογους σχηματισμούς, είναι σε βαθμό ετοιμότητας 5 λεπτών, ώστε να επέμβουν ακαριαία στα πεδία των μαχών, και να εξαφανίσουν οποιοδήποτε ίχνος προηγηθεισών επιχειρήσεων. Είναι οι μαχητές, που διασφαλίζουν την εξάλειψη τυχόν στοιχείων, που ο εχθρός θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί, σε μηδέν χρόνο.


Τέλος, διμοιρίες σερβιτόρων, σε άψογους σχηματισμούς, επιδεικνύουν την άμεση επιχειρησιακή τους ετοιμότητα στον αγώνα για την ελευθερία, εξοπλισμένοι με τέσσερις καπουτσίνο λούγκο στα χέρια, ιταλικής κατασκευής, έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ηγεσία και στην πατρίδα.


ΥΓ.
Το πατριωτικό ερώτημα που μας απασχολεί είναι το εξής:
Γιατί η πορεία όλων των αεροσκαφών και ελικοπτέρων πέρναγε ακριβώς επάνω από το σπίτι μας;;;;;; Εμείς πότε θα κοιμηθούμε;;;;;;;

4 σχόλια:

Η Μικρή Ολλανδέζα είπε...

Αστα... και πάνω απ'το δικό μας πέρναγε.
Αφού νόμιζα πως θα μας κουτσουλίσουν κιόλας!

Φαίδρα φις είπε...

εμάς μας κουτσούλησαν...
αέρααααα...

waiting κι οξυγόνο

Φαίδρα φις είπε...

εμάς μας κουτσούλησαν...
αέρααααα...

waiting κι οξυγόνο

Ανώνυμος είπε...

2 γράμματα πριν την άρση said...

Το πατριωτικό ερώτημα που μας απασχολεί είναι το εξής: Γιατί η πορεία όλων των αεροσκαφών και ελικοπτέρων πέρναγε ακριβώς επάνω από το σπίτι μας; Εμείς πότε θα κοιμηθούμε;

Sounds like a job for Buck Godot 'Zap Gun For Hire'! ZOWNT! ZOWNT! PWOK! Problem solved!