Skip to main content

Flashes to Ashes

Τρία νέα επαναστατικά μέτρα προωθεί η κυβέρνηση μετά την συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ και την έγκριση του γενικότερου σχεδίου αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών που εισηγήθηκε ο κ.Πολύδωρας.
Συγκεκριμένα, εξαγγέλθησαν τρία σημεία-κλειδιά (Σολ-Μι-Δολ) που θα παρασχουν υψηλό βαθμό πρόληψης και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών:

Η ρανταβάγια.

Πρόκειται για μηχανική κουκουβάγια εξοπλισμένη με ραντάρ doppler που εντοπίζει σπίθα σε απόσταση 50 χιλιομέτρων ακόμα και μέσα στο μάτι του Πολύδωρα (φανταστικό σενάριο).
Σε περίπτωση εντοπισμού, πετάει σε χαμηλό ύψος απαγγέλοντας την τελευταία ποιητική συλλογή του Βύρωνα και τραγουδώντας το "Την είχε άχτι - την είχε άχτι - τώρα την έχει - μόνο σε στάχτη".
Ο εκπρόσωπος της κατασκευάστριας εταιρίας δήλωσε ότι το αμέσως επόμενο μοντέλο θα έχει εκτεταμένο ρεπερτόριο καθώς θα κατεβάζει τραγούδια απ' ευθείας από το Internet.Τα Τρεχάλατα.
Πρόκειται για γεννετικά μεταλλαγμένα έλατα τα οποία διαισθάνονται την φωτιά από μακρυά. Σε περίπτωση φωτιάς, έχουν την δυνατότητα να βγουν μόνα τους από το έδαφος και να τρέξουν σε ασφαλή περιοχή.
0-100 σε 6,4'', ανώτατη ταχύτητα 90 kmh, ροπή 34,2 χιλιογραμμόμετρα.
Στον στάνταρ εξοπλισμό διατίθενται: Ατομικός πυροσβεστήρας, 4 φωτοβολίδες, ισοτονικό ποτό, κονσέρβες με καλαμαράκια Καλιφόρνιας, δέκτης FM/UHF, ηλεκτρική κουφάλα, συναγερμός, θήκη καφέ, φωτογραφική μηχανή 2,3 megapixels.
Επίσης διαθέτουν κινητό τηλέφωνο με προνομιακή χρέωση προς το κόκκινο τηλέφωνο του Υπουργού ώστε να μειωθεί ο χρόνος αντίδρασης της Πολιτείας.
Τα τρεχάλατα μπορούν να φτάσουν στην κοντινότερη παραλία, πισίνα ή ποτιστικό σύστημα, να αναπληρώσουν δυνάμεις και να γυρίσουν να φυτευτούν ξανά μόνα τους. Έχουν γνώση βασικών γνώσεων ταε-κβο-ντο και παγκρατίου. Φτάνουν σε ύψος τα 6 μέτρα και το βάρος τους στους 3 τόνους. Και τα κλαδιά τους, έχουν άνοιγμα 12 μέτρα. Και βάλε.


Ειδικό Σώμα Αγρelfυλάκων
Στα πλαίσια των 6.329.325.052 νέων προσλήψεων, παρουσιάζεται το νεοιδρυθέν σώμα των Αγρelfυλάκων με έδρα επιχειρήσεων τους Δelfους.
Το νέο - άρτια εκπαιδευμένο - σώμα εγγυάται τον έγκαιρο εντοπισμό της οιασδήποτε απειλής στα δάση, και την ακαριαία τηλεμεταφορά τους στην απειλούμενη περιοχή. Ο συντονισμός των ομάδων γίνεται τηλεπαθητικά και η όποια παρέμβαση σε ομάδες των 5.000 ατόμων.
Έχει ήδη προγραματιστεί η συμμετοχή τους στην επικείμενη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, όπου θα διέλθουν πεζοί, αλλά και με άλογα, τρακτέρ, κοσμοσφαίρες, jet ski και άλλον επιχειρησιακό εξοπλισμό σε άψογους σχηματισμούς.


Comments

RaZzMaTaZz said…
respect mate

u see the future
Dawkinson said…
�������...����, �� � � ������ :)

Popular posts from this blog

Ημερολόγιο Μακάριναξερα

Μο να σου παίξω μια στην τσεφαλή, τσε ετσά μη με ξανοίζεις!
Μούσκαρε!
Μέσα θε να με πας; Ε, Νά μου!Ωραία χρονική στιγμή δεν "έτυχε" το επεισοδιο στα Ζωνιανά;
Με την εξωτερική πολιτική να χάνει με 4-0 στο 15',
Με το ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας και την "αναγέννηση" άντε πόρτας,
Με το ασφαλιστικό να σχεδιάζεται σαν tatoo στην πλάτη μας (με κοπίδι),
Με την Βουλή να είναι μπάχαλο,
Με την τροπολογία που δίνει εκτάκτως (ξανά) 900 εκατομμύρια ευρώ στους δικαστικούς (χτες βράδυ ξανα-πέρασε αυτό - ενώ εσύ κοιμόσουν).
Με την ΝΔ να προσπαθεί να δέσει τα κορδόνια της,
Με το πετρέλαιο λίιιιγο πριν τα 100.

"Έτυχε" κι αυτό:
Να πάνε οι μπάτσοι - χωρίς ούτε οι ίδιοι να το ξέρουν - στα Ζωνιανά ("αυτοί" το ήξεραν όμως) και να φεύγουν κάι κάι κάι....
(Μουσικό Διάλειμμα: είσαι σκέτο παρακράτος (δις), και προβοκατόρισσαααα, για αυτό σε χωρισααααααα.....)
η κυβέρνηση να βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο στέλνοντας καμια 200αριά Μπρους Γουίλλις στην περιοχή - σε ζωνταν…

5. Κινητή Άμμος.

1. Ντεσπεράντος με στραβό καλαμάκι.
2. Ένα Βελούδινο Πρωϊνό. 3. Όλα Τα Όμορφα, Άλογα.
4. I'm in parties
Ο Μπερτόδουλος, τα έφτιαξε με τη χοντρή!.
Αυτό κι αν είναι είδηση. Θα μου μείνει αιώνια απορία πώς συννενοήθηκαν για κάτι τέτοιο. Τι έγινε εκείνο το βράδυ στης χοντρής Στέλλας. Ή Αλεξάνδρα την έλεγαν; Η Μάρα με εμένα ήταν η φυσική κατάληξη των πραγμάτων αλλά το παρελθόν μας ήταν κλειδωμένο. Τίποτα δεν έμπαινε εκεί. Μπετόν αρμέ. Όλοι ανακουφίστηκαν με το happy end του έργου μας, την συλληπηθήκαν για τον χαμό του Φίφη - ποιός χέστηκε, και ο προβολέας γύρισε τελικά στον Μπερτόδουλο και την μόνη φορά που τον βλέπαμε με γυναίκα. Την προηγούμενη φορά, τον είχε συνοδεύσει ο πατέρας του. Συνοδός. Μία στο στρατόπεδο και μερικές στο σπίτι.Έτσι τον έκανε άντρα. Χωρίς κόπο. Άνεσις. Η χοντρή έμεινε έγκυος από έναν Κώστα που μου είχε φτιάξει κάποτε τη μηχανή στο Νέο Κόσμο, και θεώρησε έξυπνο να το φορτώσει στον Μπερτόδουλο, που του άλλαξε η ζωή σε δεκαπέντε δεύτερα και αποφάσισε ακαριαία να πεί ν…

3. Όλα Τα Όμορφα, Άλογα.

1. Ντεσπεράντος με στραβό καλαμάκι.
2. Ένα Βελούδινο Πρωϊνό.

Ήταν 6.30 και το ράδιο έλεγε ειδήσεις. Το έκλεισα φοβούμενος μη μας ακούσω κι εμάς εκεί. Το παλιό πικάπ είχε ένα δίσκο πάνω, ξεχασμένο ποιός ξέρει από πότε. Όλη μου την περιέργεια την έριξα εκεί για να μη σκοντάψει πάνω της. Σήκωσα το παλιό καπάκι που κόλαγε, πάτησα το παλιό φιλντισένιο κουμπί και έβαλα τη βελόνα πάνω. Το μπλέ κέντρο με τα μαύρα γράμματα άρχισε να γυρνάει. Ξέχασα πως διαβάζουν δίσκο που γυρνάει αλλά το Anita O'Day ήταν εμφανές μέχρι οι στροφές να γίνουν 78. Οι τρομπέτες έπαιξαν τη σύντομη εισαγωγή και άρχισε η παλιά κυρία - αν και λεπτή - να τραγουδάει.
...His wife then draped herself in black / That showed her figure fine / Then she cussed him out / The two-faced guy / No insurance could she find! / And her tears flowed like wine / Yes her tears flowed like wine.....
Η Μάρα γύρισε ήρεμα κοίταζε το πικαπ και τα μάτια της γέμισαν εικόνες.
-Αυτό άκουγε η μαμά μου στα τελευταία της. Αυτός ήταν πάντα πάνω. Φών…