Παρασκευή, Ιουλίου 13, 2007

Flashes to Ashes

Τρία νέα επαναστατικά μέτρα προωθεί η κυβέρνηση μετά την συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ και την έγκριση του γενικότερου σχεδίου αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών που εισηγήθηκε ο κ.Πολύδωρας.
Συγκεκριμένα, εξαγγέλθησαν τρία σημεία-κλειδιά (Σολ-Μι-Δολ) που θα παρασχουν υψηλό βαθμό πρόληψης και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών:

Η ρανταβάγια.

Πρόκειται για μηχανική κουκουβάγια εξοπλισμένη με ραντάρ doppler που εντοπίζει σπίθα σε απόσταση 50 χιλιομέτρων ακόμα και μέσα στο μάτι του Πολύδωρα (φανταστικό σενάριο).
Σε περίπτωση εντοπισμού, πετάει σε χαμηλό ύψος απαγγέλοντας την τελευταία ποιητική συλλογή του Βύρωνα και τραγουδώντας το "Την είχε άχτι - την είχε άχτι - τώρα την έχει - μόνο σε στάχτη".
Ο εκπρόσωπος της κατασκευάστριας εταιρίας δήλωσε ότι το αμέσως επόμενο μοντέλο θα έχει εκτεταμένο ρεπερτόριο καθώς θα κατεβάζει τραγούδια απ' ευθείας από το Internet.Τα Τρεχάλατα.
Πρόκειται για γεννετικά μεταλλαγμένα έλατα τα οποία διαισθάνονται την φωτιά από μακρυά. Σε περίπτωση φωτιάς, έχουν την δυνατότητα να βγουν μόνα τους από το έδαφος και να τρέξουν σε ασφαλή περιοχή.
0-100 σε 6,4'', ανώτατη ταχύτητα 90 kmh, ροπή 34,2 χιλιογραμμόμετρα.
Στον στάνταρ εξοπλισμό διατίθενται: Ατομικός πυροσβεστήρας, 4 φωτοβολίδες, ισοτονικό ποτό, κονσέρβες με καλαμαράκια Καλιφόρνιας, δέκτης FM/UHF, ηλεκτρική κουφάλα, συναγερμός, θήκη καφέ, φωτογραφική μηχανή 2,3 megapixels.
Επίσης διαθέτουν κινητό τηλέφωνο με προνομιακή χρέωση προς το κόκκινο τηλέφωνο του Υπουργού ώστε να μειωθεί ο χρόνος αντίδρασης της Πολιτείας.
Τα τρεχάλατα μπορούν να φτάσουν στην κοντινότερη παραλία, πισίνα ή ποτιστικό σύστημα, να αναπληρώσουν δυνάμεις και να γυρίσουν να φυτευτούν ξανά μόνα τους. Έχουν γνώση βασικών γνώσεων ταε-κβο-ντο και παγκρατίου. Φτάνουν σε ύψος τα 6 μέτρα και το βάρος τους στους 3 τόνους. Και τα κλαδιά τους, έχουν άνοιγμα 12 μέτρα. Και βάλε.


Ειδικό Σώμα Αγρelfυλάκων
Στα πλαίσια των 6.329.325.052 νέων προσλήψεων, παρουσιάζεται το νεοιδρυθέν σώμα των Αγρelfυλάκων με έδρα επιχειρήσεων τους Δelfους.
Το νέο - άρτια εκπαιδευμένο - σώμα εγγυάται τον έγκαιρο εντοπισμό της οιασδήποτε απειλής στα δάση, και την ακαριαία τηλεμεταφορά τους στην απειλούμενη περιοχή. Ο συντονισμός των ομάδων γίνεται τηλεπαθητικά και η όποια παρέμβαση σε ομάδες των 5.000 ατόμων.
Έχει ήδη προγραματιστεί η συμμετοχή τους στην επικείμενη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, όπου θα διέλθουν πεζοί, αλλά και με άλογα, τρακτέρ, κοσμοσφαίρες, jet ski και άλλον επιχειρησιακό εξοπλισμό σε άψογους σχηματισμούς.


2 σχόλια:

RaZzMaTaZz είπε...

respect mate

u see the future

Dawkinson είπε...

�������...����, �� � � ������ :)