Skip to main content

STOP

ΥΕΝ ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΩΝ
ΔΕΥΤΕΡΑ 30-10-06

ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΘΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΣΤΙΣ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΕΙΝΑΙ Η «ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 1200 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. ΝΩΡΙΤΕΡΑ, Ο Κ. Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΒΙΒΙΑΝ ΡΕΝΤΙΝΓΚ, ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ.

ΣΤΟΠ

ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (INTERNET GOVERNANCE FORUM - IGF), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Κ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΑΠΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΥΣΙΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΟΗΕ ΣΤΗΝ ΤΥΝΙΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ. ΌΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο Κ. ΛΙΑΠΗΣ, ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ - ΠΟΛΥΜΕΡΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΚΟΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΔΟΚΑΤΑΙ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ INTERNET ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΤΟ INTERNET ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ. Ο Κ. Μ. ΛΙΑΠΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ADSL ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΟΙ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

ΣΤΟΠ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ, ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ, ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΔΥΟ 24ΩΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΤΙΣ 3 ΚΑΙ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΟΕ. ΌΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΡΑΤΗΣ, ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΑΝΤΕΞΑΜΕ, ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΓΥΡΝΟΥΝ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΤΕΙΝΑΝ ΕΥΗΚΟΟΝ ΟΥΣ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ. ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΡΙΕΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ, ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΟΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΩΡΩΝ. ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ 24ΩΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΤΙΣ 3 ΚΑΙ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΩΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ, ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΣΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΡΓΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΤΕΛΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΘΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΈΝΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000 ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΟΥΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ. ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΜΙΑΣ 17ΧΡΟΝΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΚΡΑΒΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΘΡΑΝΙΑ, ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 10.000 ΕΥΡΩ.

ΣΤΟΠ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ FORUM. ΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ FORUM ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ, ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΛΙΚΑΝΤΕ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ (27-28/10) ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1994. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ Η ΕΜΒΑΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΩΣΤΕ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ, ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ. ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΑΛΙΚΑΝΤΕ, ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΣΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΜΕΡΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ FORUM. Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΔΗΛΩΣΕ : «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ALICANTE ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ FORUM. Η ΕΚΛΟΓΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. ΤΟ FORUM ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΟΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ. ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.»

ΣΤΟΠ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-0, ΑΕΚ – ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 1-0, ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-4,ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-1, ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΟΚ 1-2, ΑΙΓΑΛΕΩ – ΞΑΝΘΗ 1-0, ΟΦΗ – ΑΡΗΣ 1-0,ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΟ 0-1.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 21,ΠΑΟ 16,ΑΕΚ,ΑΙΓΑΛΕΩ 15, ΠΑΟΚ, ΛΑΡΙΣΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ 12,ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 11,ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ,ΟΦΗ 10,ΑΡΗΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 9, ΙΩΝΙΚΟΣ 7,ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 6,ΞΑΝΘΗ 3,ΗΡΑΚΛΗΣ 2.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΛΚΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ, ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ «ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ» ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕ 74-73, ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΓΚΟΛ-ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΜΠΑΤΙΣΤ 13'' ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΛΑΟΜΕΡΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ :ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Π.- ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 69-60, ΑΕΚ-ΜΑΡΟΥΣΙ 82-79, ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΠΟΛΛΩΝ Π.101-92, ΠΑΟΚ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 79-78, ΑΡΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑ Λ.64-54, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 73-74, ΑΕΛ 1964- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 64-66. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 8,ΠΑΟ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΡΗΣ 7, ΑΠΟΛΛΩΝ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Π., ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Λ. 6,ΜΑΡΟΥΣΙ,ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ, ΑΕΛ 1964 5, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 4.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΠΟ: ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: 2 2 Χ 2 2 1 Χ Χ 2 Χ 1 Χ 1 1 ΤΑΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 1 2 2 2 2 1 1 1 Χ 2 Χ 2 1 2 ΠΡΟΤΟ: 2 5 2 4 3 4 3 ΤΖΟΚΕΡ: 2 3 14 29 40 ΚΑΙ ΤΖΟΚΕΡ 8 ΛΟΤΤΟ 1 9 26 27 33 40

ΣΤΟΠΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ AIDS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ 40.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΑΥΡΙΑΝΗ : ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΒΡΑΔΥΝΗ: ΑΝΑΠΗΡΙΚΕΣ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΑΝΕΛΕΧΓΟΝΤΑΙ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: « ΑΓΙΑΣΜΟΣ » ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΤΙΚΑ
ΕΘΝΟΣ: ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: …ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΕΤΤΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: ΣΑΦΑΡΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ «ΜΑΪΜΟΥ»
ESPRESSO: ΙΕΡΕΑΣ ΣΤΗ ΜΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ
ΕΣΤΙΑ: ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ: « ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
ΝΕΑ: ΠΡΙΜ ΣΤΗΝ ΕΛ. ΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΣΤΟΠ

ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΗΠΑ: 1,2784
ΛΙΡΑ ΑΓΓΛΙΑΣ: 0,67596
ΚΟΡΩΝΑ ΔΑΝΙΑΣ: 7,5143
ΚΟΡΩΝΑ ΣΟΥΗΔΙΑΣ: 9,2953
ΓΙΕΝ ΙΑΠΩΝΙΑΣ: 151,46
ΦΡΑΓΚΟ ΕΛΒΕΤΙΑΣ: 1,6038
ΚΟΡΩΝΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ: 8,3775
ΛΙΡΑ ΚΥΠΡΟΥ: 0,5814
ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΚΑΝΑΔΑ:1,4376
ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ: 1,6693
SDR ΔΟΛΛΑΡΙΟ: 1,47789 SDR EURO: 1,16525

ΣΤΟΠ

Comments

Godot said…
- ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΗΕ
- ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ???
- ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ???
- ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ???
- ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ???
- ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ???
- Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ , ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ.????
- ΠΡΟΣΔΟΚΑΤΑΙ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ INTERNET ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ.
- ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΤΟ INTERNET ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ????

Ένας ένα γιαούρτι ρε παιδιά!
Τί ψυχή έχει ένα γιαούρτι?
Με τον πήλινο κεσέ μαζί έτσι?
Epsilon said…
Απίστευτο timing για την διεξαγωγή του φόρουμ! Αναρωτιέμαι αν θα βγει κάτι θετικό.
Ο καιρός, τα ζώδια και τα φαρμακεία λείπουν!
Μου αρέσει πολύ το καπελάκι σου, που μοιάζει να πετάει πίσω από το κείμενο.

σε φιλώ
Π said…
Eνημέρωση ναυτιλλομένου: Mέχρι πρόσφατα έβλεπα άσπρο φόντο και τίποτε άλλο. Tώρα βλέπω κρεμ φόντο κι ένα καπέλλο στη μέση της οθόνης. Magritte, υποθέτω. Zητώ την ευλογία του και επιχειρώ συνδυασμό των τίτλων:

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ: ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ 40.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ: ΣΑΦΑΡΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ «ΜΑΪΜΟΥ»

ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΕΤΤΑ: ΠΡΙΜ ΣΤΗΝ ΕΛ. ΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

ΙΕΡΕΑΣ ΣΤΗ ΜΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ: « ΑΓΙΑΣΜΟΣ » ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ

ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ: ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ AIDS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΑΝΑΠΗΡΙΚΕΣ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΑΝΕΛΕΧΓΟΝΤΑΙ
mmg said…
einai eggyos i kaiti garmpi?
stop

(metromazeis..)
Godot said…
Ε: Αναρωτιέσαι αν θα βγει κάτι θετικό; Αθώο μου παιδί...

Μαρκησία: Αν παίρνω εύσημα επί του εικαστικού από εσάς, αισθάνομαι ασφαλής (ακόμα).

Π: Σου βγάζω το καπέλο. Θα φτιάξεις επιτέλους ένα blog δικό σου; Θέλω να σε βάλω και στα καπέλα. Όλο αυτός ο ακατανόμαστος βάζει κόσμο. Εγώ θέλω να απαντήσω με Π, αν τον αποστομώσω τον μπαγάσα.

MMG: Η Καιτούλα; Ποιός άτιμος ακούμπησε την Καιτούλα; Μη μου λες τέτοια...
(&gwmetromazw)
Μαλάκα κουμπάρε χέστηκα πάνω μου! Μέχρι να καταλάβω οτι ποστάρεις ειδήσεις του '78 (τότε δεν είχαμε Καραμανλή;), με έλουσε κρύος ιδρώτας! Πω πω αδερφάκι μου πως τα λέγανε τότε! Σκέτη τρομοκρατία! Γι' αυτό σκοτωνόταν ο κόσμος στις διαδηλώσεις.
Υ.Γ.1: Μας είχε κερδίσει και τότε ο βάζελος στο μπάσκετ; Αυτόν τον Διαμαντίδη τον ξέρω -έχει γίνει προπονητής τώρα. Ο Μουλαουμέροβιτς ποιός είναι; Ε ρε κάτι παλτά Γιουγκοσλάβους που φέρναμε τότε!
Υ.Γ.2: Του '78 δεν είναι οι ειδήσεις ρε μαλάκα; Δεν πιστεύω να είναι τίποτα καινούργιες; Τίποτα του '90 ας πούμε. Μπα -τότε είχαμε Μητσοτάκη.
Υ.Γ.3: Το καπέλο έτσι που το έχεις βάλει -στα όρια με φέρνεις να πάρω το καπελάκι μου και να φύγω. Δεν με ξέρεις καλά εμένα κυρία Ελενίτσα. Είμαι παλάβρας εγώ!
pastaflora said…
μα είμαστε χώρα με υψηλή αίσθηση του χιούμορ! για δείτε ποιοι βγήκανε στις δημοτικές, σ' ένα φόρουμ και κάτι συλλήψεις θα κολλήσουμε τώρα;
την αλήθεια, όλη την αλήθεια και μόνο την αλήθεια said…
Έκτατο Παράρτημα:

Ποιός γνωστός Εκδοτικός Οίκος "χρηματοδοτεί" τους Funel;
Godot said…
ΜΒ: Δεν είναι βρε ελληνικές ειδήσεις! Τα μετέφρασα από ένα Αργεντίνικο blog του '70. Άκου τί πήγε και σκέφτηκε....
Και το καπέλο σε πειράζει; Κι αυτό πια; Τί σου 'φταιξε τώρα το καπέλο μου λές; Απαπααααα....

PFlora: Αχ, Νικήτα μου ήρθες; Πότε ήρθες; Δεν σε είδα.... Γιατί δεν ήρθες νωρίτερα να φάμε; Είχα μαγειρέψει και αυγά.

Αληθολάγνε: Ποιός; Άντε ντε. Πές το. Τρέηλερ μας ρίχνεις και την κάνεις; Θα μας το πεις στις ειδήσεις των 8;
(Εγώ νόμιζα πάντως ότι είναι η CIA από πίσω. Αν είναι μόνο ένας απλός εκδοτικός οίκος... ξεφτίλα).
Τρόμαξα να το διαβάσω! Μετά τρόμαξα με όσα διάβασα!
Επίσης βγάζω το καπέλο μου στον Π! Οι συνδιασμοί ήταν άψογοι!
Anonymous said…
Για πες μας εσύ που είσαι και θαλασσοδαρμένος: στραβά είναι ο γυαλός ή (θεο) στραβά αρμενίζουμε?
ΠΡΕΖΑ TV said…
Eτοιμαζονται για πολεμο εκει στην Ανατολη και μαλιστα συντομα...
την αλήθεια, όλη την αλήθεια και μόνο την αλήθεια said…
Εφημερίς: Η Αλήθεια (έκτακτο παράρτημα).

Υπέρτιτλος: Όταν οι εκδότες φοράνε "φανέλες".

Τίτλος: Ποιός γνωστός Εκδοτικός Οίκος "χρηματοδοτεί" τους Funel;

Υπότιτλος: Φέρονται και άγονται οι Έλληνες bloggers.

Θέμα: Χειραγώγησις Χρηστών Διαδικτύου.

Χρονικό: Καλοκαίρι του 2005 - τώρα.

Θύτης: Εκδοτικός Οίκος (google with what you have and search for yourself...)

Κίνητρο: Αντιστροφή του αρνητικού κλίματος των πωλήσεων βιβλίου με συγκεκριμένο περιεχόμενο και αύξηση της κερδοφορίας.

Μέθοδος: Σκόπιμη φθορά του αντιπάλου με όχημα την ανελέητη σάτιρα και εξαναγκασμό του σε κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς, ώστε να εκτεθεί ανεπανόρθωτα στο κοινό. Αποκάλυψη της μηνυτήριας αναφοράς, λίγο πριν την διοργάνωση του IGF (Internet Governance Forum) και παρά το γεγονός ότι κατατέθηκε προ 5 μηνών, ώστε να μεγιστοποιηθεί το κέρδος.

θύματα: Εσείς! Με την άκριτη και άκρως προβλέψιμη διάδοση των πληροφοριών που σας δόθηκαν, "όλως τυχαίως".

Ηθικό δίδαγμα: Η ελευθερία, εκτός από τόλμη, θέλει και κρίση.
Bitch Girl said…
αγαπητέ Godot stop
αν είναι να τα βάφετε μαύρα, μη διαβάζετε ειδήσεις καλύτερα stop
(μου βγήκαν τα μάτια)
stop
αιωνίως εκτός θέματος
Bitch Girl
stop
Π said…
Godot (και homelessMontresor): κολακευμένος μεν, blog δικό μου δεν προβλέπεται, δε. Kαλά είμαι εκεί που είμαι, και έχω και το κάτωθεν του καπέλου μου μαραφέτι ήσυχο...
(Όσο για τη νέα αλλαγή, κατά τη γνώμη μου το μαύρο φόντο κουράζει τα μάτια πολύ λιγότερο από τα ανοιχτόχρωμα.)
την αλήθεια, όλη την αλήθεια και μόνο την αλήθεια said…
Η φαινομενικά αθώα διαδικτυακή σάτιρα μιας ομάδας νέων ανθρώπων στο πρόσωπο ενός τηλε-"ευαγγελιστή"-πωλητή βιβλίων, εδώ και περίπου ένα χρόνο, δεν είναι και τόσο αθώα τελικά. Η ομάδα έμμεσα εξυπηρετεί συμφωνημένα εκδοτικά συμφέροντα γνωστού οίκου. Παραδόξως, υπάρχει και περίφημη εκδοτική ανακοίνωση στο διαδίκτυο που πέρασε απαρατήρητη (google for it, προσέξτε τα ψιλά γράμματα).

Όσον αφορά τον Τσιπρόπουλο, αφότου μηνύθηκε από τον Λιακόπουλο προσεγγίστηκε από τον εν λόγω εκδοτικό οίκο και συμφώνησε να αποσιωπήσει προσωρινά το γεγονός, αποκαλύπτοντάς το λίγο πριν την έναρξη του IGF, ώστε να δημιουργηθεί ντόρος (με την ευγενική χορηγία βέβαια των ανυποψίαστων bloggers). Αυτό όμως που παρέλειψε να αναφέρει ο Τσιπρόπουλος εχθές είναι ότι έχει ήδη στην κατοχή του αντίγραφα ασφαλείας του σκληρού δίσκου, καθώς είναι εγγεγραμμένο μέλος on-line εταιρείας παροχής υπηρεσιών data back-up (google for it, τον διαφημίζει η ίδια η εταιρεία).

Όσα γνωρίζω, τα γνωρίζω εκ των έσω, αλλά δημοσιογράφος δεν είμαι ούτε φιλοδοξώ να γίνω, ούτε πρόκειται να εκτεθώ δημοσίως διακινδυνεύοντας την εργασία μου. Ήδη εκτίθομαι καθώς τα στοιχεία της συνδεσής μου είναι εύκολα προσπελάσιμα σε τρίτους και δεν έχω κανένα προσωπικό κέρδος από την αποκάλυψη αυτή, ώστε να επιμείνω.

Όποιος κόπτεται περί ελευθερίας έκφρασης στο διαδίκτυο, χειραγώγησης και δικαιοσύνης, στην Ελλάδα του 2006, ας αναζητήσει πληροφορίες μέσω διαδικτύου και ας αποκαλύψει τη συγκάλυψη που επιχειρείται, εν αγνοία σας. Άλλωστε, οι εκδοτικοί οίκοι είναι λίγοι και οι ISP ακόμα λιγότεροι. Σχεδόν όλα τα στοιχεία βρίσκονται στη διαθεσή σας μέσω google και είναι επιβεβαιώσιμα με λίγα μόνο τηλεφωνήματα. Στο χέρι σας είναι.
Godot said…
Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα;
ενδιαφέρουσα προσέγγιση...
λογικά συμπεράσματα...
νομίζω πως θα το ψάξω...
αύριο όμως γιατί τώρα έχω να σιδερώσω...
brainsick said…
Αποκάλυψη......
Λοιπόν πίσω απ'τον Τσιπρόπουλο και το blogme βρίσκεται ο Αριέλ Σαρόν ο οποίος τον διέταξε την Π.Ε (Προ Εγκεφαλικού) εποχή να ξεκινήσει ανένδοτο κατασυκοφάντισης μαζί με τους σιωνιστές funel, εναντίον του καθηγητού, στρατηγού, ιστορικού, φυσικού, συγγραφέα,ιερομόναχου ενίοτε,διπλωμάτη, και πάνω απ'όλα
επαγγελματία Έλληνα με τα λ κεφαλαία κου κου Λιακόπουλου.
Είναι γνωστό το μένος των σιωνιστών εναντίον της περήφανης αγέροχης φυλής των Ελλήνων.
Tιμή και δόξα στον μηνυτή!
Λευτεριά στον σύντροφο Περίανδρο!

Σταματήστε με παραληρώ λεμεεεε....
zouri1 said…
πολυ πιο ωραιο το τωρινο σου template.
Για τα κειμενα δηλωνω αιωνιως θαυμαστης....

Popular posts from this blog

Ημερολόγιο Μακάριναξερα

Μο να σου παίξω μια στην τσεφαλή, τσε ετσά μη με ξανοίζεις!
Μούσκαρε!
Μέσα θε να με πας; Ε, Νά μου!Ωραία χρονική στιγμή δεν "έτυχε" το επεισοδιο στα Ζωνιανά;
Με την εξωτερική πολιτική να χάνει με 4-0 στο 15',
Με το ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας και την "αναγέννηση" άντε πόρτας,
Με το ασφαλιστικό να σχεδιάζεται σαν tatoo στην πλάτη μας (με κοπίδι),
Με την Βουλή να είναι μπάχαλο,
Με την τροπολογία που δίνει εκτάκτως (ξανά) 900 εκατομμύρια ευρώ στους δικαστικούς (χτες βράδυ ξανα-πέρασε αυτό - ενώ εσύ κοιμόσουν).
Με την ΝΔ να προσπαθεί να δέσει τα κορδόνια της,
Με το πετρέλαιο λίιιιγο πριν τα 100.

"Έτυχε" κι αυτό:
Να πάνε οι μπάτσοι - χωρίς ούτε οι ίδιοι να το ξέρουν - στα Ζωνιανά ("αυτοί" το ήξεραν όμως) και να φεύγουν κάι κάι κάι....
(Μουσικό Διάλειμμα: είσαι σκέτο παρακράτος (δις), και προβοκατόρισσαααα, για αυτό σε χωρισααααααα.....)
η κυβέρνηση να βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο στέλνοντας καμια 200αριά Μπρους Γουίλλις στην περιοχή - σε ζωνταν…

5. Κινητή Άμμος.

1. Ντεσπεράντος με στραβό καλαμάκι.
2. Ένα Βελούδινο Πρωϊνό. 3. Όλα Τα Όμορφα, Άλογα.
4. I'm in parties
Ο Μπερτόδουλος, τα έφτιαξε με τη χοντρή!.
Αυτό κι αν είναι είδηση. Θα μου μείνει αιώνια απορία πώς συννενοήθηκαν για κάτι τέτοιο. Τι έγινε εκείνο το βράδυ στης χοντρής Στέλλας. Ή Αλεξάνδρα την έλεγαν; Η Μάρα με εμένα ήταν η φυσική κατάληξη των πραγμάτων αλλά το παρελθόν μας ήταν κλειδωμένο. Τίποτα δεν έμπαινε εκεί. Μπετόν αρμέ. Όλοι ανακουφίστηκαν με το happy end του έργου μας, την συλληπηθήκαν για τον χαμό του Φίφη - ποιός χέστηκε, και ο προβολέας γύρισε τελικά στον Μπερτόδουλο και την μόνη φορά που τον βλέπαμε με γυναίκα. Την προηγούμενη φορά, τον είχε συνοδεύσει ο πατέρας του. Συνοδός. Μία στο στρατόπεδο και μερικές στο σπίτι.Έτσι τον έκανε άντρα. Χωρίς κόπο. Άνεσις. Η χοντρή έμεινε έγκυος από έναν Κώστα που μου είχε φτιάξει κάποτε τη μηχανή στο Νέο Κόσμο, και θεώρησε έξυπνο να το φορτώσει στον Μπερτόδουλο, που του άλλαξε η ζωή σε δεκαπέντε δεύτερα και αποφάσισε ακαριαία να πεί ν…

3. Όλα Τα Όμορφα, Άλογα.

1. Ντεσπεράντος με στραβό καλαμάκι.
2. Ένα Βελούδινο Πρωϊνό.

Ήταν 6.30 και το ράδιο έλεγε ειδήσεις. Το έκλεισα φοβούμενος μη μας ακούσω κι εμάς εκεί. Το παλιό πικάπ είχε ένα δίσκο πάνω, ξεχασμένο ποιός ξέρει από πότε. Όλη μου την περιέργεια την έριξα εκεί για να μη σκοντάψει πάνω της. Σήκωσα το παλιό καπάκι που κόλαγε, πάτησα το παλιό φιλντισένιο κουμπί και έβαλα τη βελόνα πάνω. Το μπλέ κέντρο με τα μαύρα γράμματα άρχισε να γυρνάει. Ξέχασα πως διαβάζουν δίσκο που γυρνάει αλλά το Anita O'Day ήταν εμφανές μέχρι οι στροφές να γίνουν 78. Οι τρομπέτες έπαιξαν τη σύντομη εισαγωγή και άρχισε η παλιά κυρία - αν και λεπτή - να τραγουδάει.
...His wife then draped herself in black / That showed her figure fine / Then she cussed him out / The two-faced guy / No insurance could she find! / And her tears flowed like wine / Yes her tears flowed like wine.....
Η Μάρα γύρισε ήρεμα κοίταζε το πικαπ και τα μάτια της γέμισαν εικόνες.
-Αυτό άκουγε η μαμά μου στα τελευταία της. Αυτός ήταν πάντα πάνω. Φών…