Skip to main content

Projects for the Masses

---Greek Division---
Το πρώτο μισό του 2006 ήταν ζόρικο. Την σκαπουλάραμε όμως αξιοπρεπώς.
Έμεινε πίσω μας η Vodafone, η Μπουρμπούλια, ο Βαβύλης. Έχουμε μερικές εσωκομματικές ψιλές να πέφτουν ένθεν κακείθεν έτσι για να χουμε να γεμίζουμε tv hours, Μιλόσεβιτς is dead (undead-undead), κρατάμε τον άσσο του Πάσσαρη άμα τον χρειαστούμε το καλοκαιράκι. Τελευταία ο συνδιασμός Dan Brown - Ιούδα - Πάσχα πέτυχε απολύτως και έχουμε και ταινία προσεχώς με σετάκι TVjerjele - ορθοδοξοκινητοποιήσεις.
Το επόμενο κοινωνικό forum πρέπει να το κοιτάξουμε λίγο γιατί αυτό μας βγήκε λίγο γραφικό και δεν είμαστε τώρα να επιδοτούμε projects που μας βάζουν μέσα.
Τα 2 εξάμηνα τα δένουμε θαυμάσια με eurovision, μέχρι Ιούλιο θα πάει αυτό. Το καλοκαίρι δεν θέλουμε πολλά πράγματα, έχει mundial.
Από σεπτέμβρη έχουμε το σήριαλ των δημοτικών εκλογών.
Μουσικό χαλί μέχρι τις γιορτές σίγουρα, οι ΗΠΑ το Ιραν, το πετρέλαιο, το υγραέριο, το κοινωνικό ρεπορτάζ, το ασφαλιστικό που δεν θα ανοίγει με τίποτα.

Πρέπει άμεσα να δούμε το 2007 τί θα κάνουμε γιατί έχουμε μείνει πίσω.
Προτείνω άμεσα meeting.

Μέχρι το 2010:
Πρόταση για να σταθεροποιήσουμε τις ισορροπίες και να τελειώνουμε με την Ελλάδα και την Νοτιοανατολική μεσόγειο:
έναν πόλεμο 7-8 ημερών με νικητή την Ελλάδα έναντι της Τουρκίας.

Επιθυμητά αποτελέσματα:
Θα σωθεί η Τουρκία.Μόνο ως κατεκτημένο κράτος θα ενσωματωθεί στη ΕΕ.Δεν έχει ελπίδα για τίποτα άλλο.
Η Ελλάδα θα πάρει τις χαμένες πατρίδες πίσω και θα ξελυσσάξουν οι Έλληνες. Με τους Τούρκους μες τα πόδια τους θα υποβαθμιστούν απολύτως και θα μπορούμε να ελέγχουμε τον Νότιο δρόμο της Ρωσσίας (Βόσπορος), τα βόρεια σύνορα Ιραν-Ιρακ, τους πετρελαιοαγωγούς, και όλη την Μέση Ανατολή μέσω χώρας μέλους ΝΑΤΟ-ΕΕ. Επίσης θα έχουμε πλήρη γεωστρατηγική παρουσία στον άξονα Ρωσσίας - Κίνας.


PS. Για την επιτυχία των projects, θα πρέπει να βρεθούν στο Γκουαντανάμο ο Λιακόπουλος και οι FunEL.

Comments

ptwsh said…
μη ξεχνάς και το survivor Ελλάδα Τουρκία. Τρεχάτε ορέ γκιαούρηδες!
Godot said…
Σαφώς. παράλειψις....
ptwsh said…
Μετά κάτι από κανέναν καμμένο δίσκου κανενός καμμένου κοριτσιού...κάτι από Αθηνά Ωνάση del miranda salvador μαρία της γειτονιάς..."Το βγάλαμε το λάδι μας για φέτος όπως λέμε και στο χωριό!"

Popular posts from this blog

Ημερολόγιο Μακάριναξερα

Μο να σου παίξω μια στην τσεφαλή, τσε ετσά μη με ξανοίζεις!
Μούσκαρε!
Μέσα θε να με πας; Ε, Νά μου!Ωραία χρονική στιγμή δεν "έτυχε" το επεισοδιο στα Ζωνιανά;
Με την εξωτερική πολιτική να χάνει με 4-0 στο 15',
Με το ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας και την "αναγέννηση" άντε πόρτας,
Με το ασφαλιστικό να σχεδιάζεται σαν tatoo στην πλάτη μας (με κοπίδι),
Με την Βουλή να είναι μπάχαλο,
Με την τροπολογία που δίνει εκτάκτως (ξανά) 900 εκατομμύρια ευρώ στους δικαστικούς (χτες βράδυ ξανα-πέρασε αυτό - ενώ εσύ κοιμόσουν).
Με την ΝΔ να προσπαθεί να δέσει τα κορδόνια της,
Με το πετρέλαιο λίιιιγο πριν τα 100.

"Έτυχε" κι αυτό:
Να πάνε οι μπάτσοι - χωρίς ούτε οι ίδιοι να το ξέρουν - στα Ζωνιανά ("αυτοί" το ήξεραν όμως) και να φεύγουν κάι κάι κάι....
(Μουσικό Διάλειμμα: είσαι σκέτο παρακράτος (δις), και προβοκατόρισσαααα, για αυτό σε χωρισααααααα.....)
η κυβέρνηση να βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο στέλνοντας καμια 200αριά Μπρους Γουίλλις στην περιοχή - σε ζωνταν…

5. Κινητή Άμμος.

1. Ντεσπεράντος με στραβό καλαμάκι.
2. Ένα Βελούδινο Πρωϊνό. 3. Όλα Τα Όμορφα, Άλογα.
4. I'm in parties
Ο Μπερτόδουλος, τα έφτιαξε με τη χοντρή!.
Αυτό κι αν είναι είδηση. Θα μου μείνει αιώνια απορία πώς συννενοήθηκαν για κάτι τέτοιο. Τι έγινε εκείνο το βράδυ στης χοντρής Στέλλας. Ή Αλεξάνδρα την έλεγαν; Η Μάρα με εμένα ήταν η φυσική κατάληξη των πραγμάτων αλλά το παρελθόν μας ήταν κλειδωμένο. Τίποτα δεν έμπαινε εκεί. Μπετόν αρμέ. Όλοι ανακουφίστηκαν με το happy end του έργου μας, την συλληπηθήκαν για τον χαμό του Φίφη - ποιός χέστηκε, και ο προβολέας γύρισε τελικά στον Μπερτόδουλο και την μόνη φορά που τον βλέπαμε με γυναίκα. Την προηγούμενη φορά, τον είχε συνοδεύσει ο πατέρας του. Συνοδός. Μία στο στρατόπεδο και μερικές στο σπίτι.Έτσι τον έκανε άντρα. Χωρίς κόπο. Άνεσις. Η χοντρή έμεινε έγκυος από έναν Κώστα που μου είχε φτιάξει κάποτε τη μηχανή στο Νέο Κόσμο, και θεώρησε έξυπνο να το φορτώσει στον Μπερτόδουλο, που του άλλαξε η ζωή σε δεκαπέντε δεύτερα και αποφάσισε ακαριαία να πεί ν…

3. Όλα Τα Όμορφα, Άλογα.

1. Ντεσπεράντος με στραβό καλαμάκι.
2. Ένα Βελούδινο Πρωϊνό.

Ήταν 6.30 και το ράδιο έλεγε ειδήσεις. Το έκλεισα φοβούμενος μη μας ακούσω κι εμάς εκεί. Το παλιό πικάπ είχε ένα δίσκο πάνω, ξεχασμένο ποιός ξέρει από πότε. Όλη μου την περιέργεια την έριξα εκεί για να μη σκοντάψει πάνω της. Σήκωσα το παλιό καπάκι που κόλαγε, πάτησα το παλιό φιλντισένιο κουμπί και έβαλα τη βελόνα πάνω. Το μπλέ κέντρο με τα μαύρα γράμματα άρχισε να γυρνάει. Ξέχασα πως διαβάζουν δίσκο που γυρνάει αλλά το Anita O'Day ήταν εμφανές μέχρι οι στροφές να γίνουν 78. Οι τρομπέτες έπαιξαν τη σύντομη εισαγωγή και άρχισε η παλιά κυρία - αν και λεπτή - να τραγουδάει.
...His wife then draped herself in black / That showed her figure fine / Then she cussed him out / The two-faced guy / No insurance could she find! / And her tears flowed like wine / Yes her tears flowed like wine.....
Η Μάρα γύρισε ήρεμα κοίταζε το πικαπ και τα μάτια της γέμισαν εικόνες.
-Αυτό άκουγε η μαμά μου στα τελευταία της. Αυτός ήταν πάντα πάνω. Φών…