Δευτέρα, Μαΐου 08, 2006

Projects for the Masses

---Greek Division---
Το πρώτο μισό του 2006 ήταν ζόρικο. Την σκαπουλάραμε όμως αξιοπρεπώς.
Έμεινε πίσω μας η Vodafone, η Μπουρμπούλια, ο Βαβύλης. Έχουμε μερικές εσωκομματικές ψιλές να πέφτουν ένθεν κακείθεν έτσι για να χουμε να γεμίζουμε tv hours, Μιλόσεβιτς is dead (undead-undead), κρατάμε τον άσσο του Πάσσαρη άμα τον χρειαστούμε το καλοκαιράκι. Τελευταία ο συνδιασμός Dan Brown - Ιούδα - Πάσχα πέτυχε απολύτως και έχουμε και ταινία προσεχώς με σετάκι TVjerjele - ορθοδοξοκινητοποιήσεις.
Το επόμενο κοινωνικό forum πρέπει να το κοιτάξουμε λίγο γιατί αυτό μας βγήκε λίγο γραφικό και δεν είμαστε τώρα να επιδοτούμε projects που μας βάζουν μέσα.
Τα 2 εξάμηνα τα δένουμε θαυμάσια με eurovision, μέχρι Ιούλιο θα πάει αυτό. Το καλοκαίρι δεν θέλουμε πολλά πράγματα, έχει mundial.
Από σεπτέμβρη έχουμε το σήριαλ των δημοτικών εκλογών.
Μουσικό χαλί μέχρι τις γιορτές σίγουρα, οι ΗΠΑ το Ιραν, το πετρέλαιο, το υγραέριο, το κοινωνικό ρεπορτάζ, το ασφαλιστικό που δεν θα ανοίγει με τίποτα.

Πρέπει άμεσα να δούμε το 2007 τί θα κάνουμε γιατί έχουμε μείνει πίσω.
Προτείνω άμεσα meeting.

Μέχρι το 2010:
Πρόταση για να σταθεροποιήσουμε τις ισορροπίες και να τελειώνουμε με την Ελλάδα και την Νοτιοανατολική μεσόγειο:
έναν πόλεμο 7-8 ημερών με νικητή την Ελλάδα έναντι της Τουρκίας.

Επιθυμητά αποτελέσματα:
Θα σωθεί η Τουρκία.Μόνο ως κατεκτημένο κράτος θα ενσωματωθεί στη ΕΕ.Δεν έχει ελπίδα για τίποτα άλλο.
Η Ελλάδα θα πάρει τις χαμένες πατρίδες πίσω και θα ξελυσσάξουν οι Έλληνες. Με τους Τούρκους μες τα πόδια τους θα υποβαθμιστούν απολύτως και θα μπορούμε να ελέγχουμε τον Νότιο δρόμο της Ρωσσίας (Βόσπορος), τα βόρεια σύνορα Ιραν-Ιρακ, τους πετρελαιοαγωγούς, και όλη την Μέση Ανατολή μέσω χώρας μέλους ΝΑΤΟ-ΕΕ. Επίσης θα έχουμε πλήρη γεωστρατηγική παρουσία στον άξονα Ρωσσίας - Κίνας.


PS. Για την επιτυχία των projects, θα πρέπει να βρεθούν στο Γκουαντανάμο ο Λιακόπουλος και οι FunEL.

3 σχόλια:

ptwsh είπε...

μη ξεχνάς και το survivor Ελλάδα Τουρκία. Τρεχάτε ορέ γκιαούρηδες!

Godot είπε...

Σαφώς. παράλειψις....

ptwsh είπε...

Μετά κάτι από κανέναν καμμένο δίσκου κανενός καμμένου κοριτσιού...κάτι από Αθηνά Ωνάση del miranda salvador μαρία της γειτονιάς..."Το βγάλαμε το λάδι μας για φέτος όπως λέμε και στο χωριό!"